Verzenden & retourneren

Heb je vragen over de verzendmethode van artikelen of over ons retourproces? Kijk of jouw vraag hieronder beantwoord wordt.

Verzendmethode Fashion by you

Bij Fashion by you doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Voor de Benelux geldt: op werkdagen v??r 15:00 uur besteld geleverd binnen2 a 3 werkdagen. Dit geldt niet tijdens feestdagen, dan kan de aflevertijd iets afwijken.

Naar welke landen verzendt Fashion by you ?

Fashion by you verzendt alleen naar landen binnen Europa met de bezorgservice van PostNL. Mocht je geen zending kunnen kiezen voor jouw land naar keuze, neem dan gerust contact op met de klantenservice: info@fashionbyyou.nl

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten verschillen per land en starten bij €6,95.

Wat zijn de verzendmogelijkheden?

Voor ieder land geldt dat wij gebruik maken van een standaard levering. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je pakketje te laten afleveren bij een afhaalpunt/postkantoor van PostNL.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Zodra jouw bestelling is overgedragen aan PostNL, krijg je van ons een e-mail met een track & trace code en link. Hiermee kun jij jouw pakketje volgen.

Kan ik mijn verzendadres nog wijzigen?

Bij Fashion by you proberen we alle bestellingen zo snel mogelijk te verpakken en verzenden. Je adres wijzigen na het plaatsen van je bestelling is mogelijk, mits het nog niet afgeleverd is bij PostNL. Wijzigingen van het verzendadres kun je mailen naar info@fashionbyyou.nl Vermeld hierbij je ordernummerr

Retourproces van Fashion by you

Ben je niet tevreden met je aankoop? Stuur je bestelling dan binnen 14 dagen na ontvangst weer naar ons retour met de pakbon. Artikelen dienen ongebruikt, compleet en in originele staat geretourneerd te worden.

Retourvoorwaarden?

- Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen en dient ook geen parfumgeur of make-up vlek te hebben.
- Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.
- De kosten voor het retourzenden zijn voor de afzender.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Dit is heel eenvoudig:

1. Stuur een E-mail naar ons info@fashionbyyou.nl en vermeld hier je bestelling die je wilt retourneren, bij goedkeuring ontvang je een email terug met ons retouradres.

2. Verpak de artikelen in een geschikte verzendverpakking of de doos waarin je de order ontving.

3. Ga naar het dichtstbijzijnde verzendpunt en stuur het pakket met naar ons:

Retouren worden zo snel mogelijk behandeld. Retouren die niet van te voren zijn aangemeld worden niet door ons geaccepteerd. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort nadat de goederen zijn ontvangen.

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het pakketje totdat het bij Fashion by you is aangekomen. Bewaar daarom altijd goed het verzendbewijs met track & trace nummer. Hiermee kun je altijd de locatie van het pakketje achterhalen, mocht er iets misgaan.

Kan ik artikelen ruilen?

Helaas is het niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Wil je een andere kleur of maat? Plaats dan een nieuwe order.

Zijn de retourkosten gratis?

De retourkosten zijn voor eigen rekening, deze worden niet vergoed door fashion by you. Het geld wordt dan teruggestort op de wijze waarmee je betaald hebt.

Wat kan ik doen als mijn bestelling niet klopt of beschadigd is?

Heb je een verkeerd artikel ontvangen of is het artikel beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice: info@fashionbyyou.nl. Samen met jou zullen zorgen voor een goede oplossing.

New Account Register